Beschermingsbewindvoerders

Veel van mijn cliënten zijn beschermingsbewindvoerders. Die vinden het prettig om snel rechtstreeks contact met mij te hebben over onderwerpen waarmee zij vaker te maken hebben. Denk daarbij aan bijstandsuitkeringen, bijzondere bijstand, alimentatieperikelen, beslagvrije voet, vtlb, msnp en wsnp. Vanwege mijn geregistreerde specialisatie voor deze rechtsgebieden kan ik voor de cliënt een toevoeging aanvragen.

Namens de bewindvoerder, die degene die onder bewind is gesteld in en buiten rechte vertegenwoordigt, voer ik bezwaar- en beroepsprocedures (bestuursrecht), alimentatieprocedures en andere vermogensrechtelijke procedures (burgerlijk recht).

In het bijzonder voor beschermingsbewindvoerders nogmaals: ‘Vragen staat vrij en kost niets’. Steeds meer bewindvoerders maken daar dankbaar gebruik van en kunnen laagdrempelig vragen stellen of problemen voorleggen. Zonder dat er meteen gefactureerd wordt. Dat geldt ook voor jou!

Wist je dat ik samen met een ervaren wsnp-bewindvoerder geaccrediteerde cursussen verzorg voor beschermingsbewindvoerders en bewindvoerders wsnp? Dat doe ik met ons opleidingsbedrijf QA Opleiding en Advies (klik hier). Deze cursussen worden lokaal aangeboden, namelijk in Urmond, Venlo en Eindhoven. Je hoeft dus voortaan niet meer lang te reizen om je cursus bij te wonen!

Tijd voor de volgende zet?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

077-354 56 56

qvanriet@tiscali.nl

Ik ben 24 uur/7 dagen per week bereikbaar.